Bejelentés


Kövesdi Lajos szikvízüzeme Házhoz szállítjuk az egészséget!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Pécsett és környékén ingyenes házhozszállítással!

Szikvíz:

Közismertebb néven szódavíz. A szikvíz mesterségesen készített szénsavas ital. A kifogástalan ivóvizet széndioxiddal nyomás alatt telítjük. Literenként legalább 7 g széndioxidot tartalmaz. A szikvíz kellemes ízű, kitűnően üdít. Egymagában is fogyasztható avagy borral, gyümölcslével, gyümölcsszörpökkel, esetleg szeszes italokkal elegyítve. A szikvíz testhőmérsékleten fogyasztva a gyomorban görcsoldó hatást fejt ki. Napi 1-1,5 liter elfogyasztása segíti a vizelet kiválasztást valamint étvágyjavító hatású.

Kiszerelés:

- 1,3 liter (cserélhető)
- 2 liter (cserélhető)Pi-víz:

A PI-víz a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz ezért az „élet vizének” is szokták nevezni. A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival. Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmóniája, normalizálódik az anyagcsere folyamata. Ez az a víz, amely képes a testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni. A mesterségesen előállított Pí-víz jellemzői: kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű, frissítő hatású, kiváló oldószer, stabil. A Pí-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár: - többlet energiát közvetít, szabályozza az életfolyamatokat - segíti a szervezet méregtelenítését - erősíti az immunrendszert - gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben - fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását - csökkenti a stressz-érzékenységet - növeli a teherbíró képességet - lassítja az öregedést A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában. /ivóvíz, leves, tea stb./ A hatás csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül. Káros mellékhatása nem ismert.

Kiszerelés:

- 2,3 liter (cserélhető)
- 19 liter (cserélhető)
- 2 liter (eldobható)
- 0,5 liter (eldobható)Széndioxiddal dúsított pi-víz:

A pi-vizet egy eljárás során széndioxiddal dúsítjuk.

Kiszerelés:

-0,5 liter (eldobható, 4g/l széndioxidtartalom)
-2 liter (eldobható, 4g/l széndioxidtartalom)
-2 liter (cserélhető,7g/l széndioxidtartalom)

Pi-szikvíz:

Gyakorlatilag a fent szereplő két terméktípus kombinációjakét értelmezhető a pi-szikvíz. A pi-víz kiváló élettani hatásai mellett a szikvíz üdítő frisseségéről sem kell lemondania többé.

Kiszerelés:

-1 liter (cserélhető)
-2 liter (cserélhető)Lúgos víz:

A lúgos víz kitűnő energia utánpótló és méregtelenítő hatású. Rengeteg betegség megelőzhető, illetve kezelhető a lúgos vízzel, ilyen például a cukorbetegség, magas vérnyomás. A lúgos víz úgy készül, hogy egy számítógép vezérelt ionizáló berendezéssel a vízből kivonjuk a savas összetevőket, így a víz lúgos kémhatású lesz, molekuláris szinten átalakul. Bármilyen ételt, italt elkészíthetünk belőle és a ph-ja mindig lúgos marad. Az ételeink hamarabb megfőnek lúgos vízben, emellett a vitaminok, enizmek kevésbé károsodnak, mintha csapvizet használnánk.Termékeink PH értéke 9.0-ás.Az ionizált víz oxigéntartalma 2-3x magasabb a hagyományos csapvíznél. Valóban oxigén dús víz. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket, ami bőséges energia testünk számára. Az oxigén az egyik legfontosabb energiaforrása a szervezetünknek. Az ionizált lúgos víz hidratáló képessége 6x nagyobb, mint a hagyományos vízé. Az ionizált víz hasznos ásványokban gazdag.Az ásványok ionizált formában sokkal hatékonyabban szívódnak fel. Segít, hogy szervezetben a táplálékok elégetésével folyamatosan keletkező savas salakanyagok távozzanak. Kíméletesen, de nagyon hatásosan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

Kiszerelés:

-2 liter (eldobható/cserélhető)
-2,3 liter (cserélhető)
-19 liter (cserélhető)Pi-oxi (oxigénes víz):

Egy liter friss esővíz, vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg, az ivóvizünk már csak 3-5 mg oxigént tartalmaz. Általánosan ismert, hogy oxigént a légzés során a tüdőnkön keresztül vesszük fel. Kevésbé ismert, hogy képesek vagyunk az italainkban levő oxigént is hasznosítani. Az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását úgy fejti ki, hogy az oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal eljut a létfontosságú szervekbe, az izmokba, szövetekbe, sejtekbe, megszüntetve ezzel azok oxigénhiányát. Ez a folyamat tízszer hatékonyabban zajlik le, mint a légzés során történő oxigénfelvétel. Egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 40 mg/l oxigén tartalmú vízzel érhetünk el. A 40 mg/l feletti oxigéntartalmú víz oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

Kiszerelés:

-1 liter(szifonfejes 150 mg/l,eldobható 50 mg/l)
-1,5 liter (eldobható, 50 mg/liter)
-19 liter (cserélhető, 50 mg/liter)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!